Langharige Dwerg- & Kaninchen Teckelkennel:

"van de Grensstek"

  U bent de 348569ste bezoeker
Toevoegen aan favorieten

GastenboekHieronder vindt u ons gastenboek.
Klik hier om uw bericht toe te voegen.


Naam: Marja Aarts

25-4-2015 17:11

Hallo Henk en Carla,

Zo, ik heb even jullie pups bekeken op de site van jullie.
Ze zien er weer prachtig uit.
En aan de buikjes te zien doen ze het ook erg goed.
De moedertjes doen het toch maar weer, en zien er goed uit.
Heel veel plezier en succes met de opvoeding van deze geweldige pups


Naam: Jip van de Grensstek

22-4-2015 22:00

Hi Carla en Henk,
Hiermede willen wij jullie van harte feliciteren met de geboorte van deze 5 prachtige pupjes. Doortje en Rasmus hebben goed werk geleverd!
Heel veel succes met dit vijftal!
Groeten
Jan, Ans en JIP


Naam: anne matthijssen

9-4-2015 12:07

graag wil ik mijn teckel kaninchen laten dekken. Enkle weken geleden is er een bij ons overleden door . ouderdom.vandaar nu een hondeje van mijn eigen teefje,graag informatie. ik wil geaag een rode. Onze mistie is 4 dagen loops nu


Naam: Familie Bloemen

1-4-2015 08:16

Hallo Henk en Carla,
Wat zijn we nog steeds trots en blij met onze Floris.
5 mei wordt Floris al weer 3 jaar.
Iedere dag beleven we veel plezier met ons lieve teckeltje.
We hopen dan ook dat onze Floris nog lang aan ons verbonden blijft.
Nogmaals bedankt Henk en Carla.

Familie Bloemen.


Naam: Didier en Iréne

11-1-2015 23:33

Dag Henk en Carla
Eerst en vooral wensen wij jullie veel geluk voor 2015 en zeker ook een goede gezondheid. Wat zijn de pups van Grietje toch weer schattig, dat brengt altijd weer mooie herinneringen op en het is niet te geloven hoe groot die gelijkenis is tussen broer en zus, Grietje en Grenko worden al bijna 5jaar , niet te geloven, we hebben toch zoveel plezier van hem , hij doet het heel goed , echt een voorbeeld hondje met af en toe zotte streken :-). We zullen dit jaar zeker nog eens langs komen met hem , hij ziet jullie ook graag terug hé , hij is altijd als eerste binnen bij jullie, wij telefoneren wel even om te zien of het past he. Groetje uit Tongeren en een dikke poot van onze deugniet Grenko :-)


Naam: Zietz-Nicolas Anne-Marie

12-9-2014 06:56

Good morning! cara get´s sehr gut, sie ist gesund und ein fröhlicher Hund. Sie liebt alle Rüde! Der Septmeber hier an der Küste ist warm und sonnig, ein Traum! Cara wird 7 Jahre am 13.09 und Peggy 7 auch am 24.09 !Die beide Hündinnen sind unzertrennlich!
Wir sind noch euch sehr dankbar für die wundervolle Cara...Ich war sehr krank und 10 Wochen im Krankenhaus, jetzt bin ich wieder ganz gesund und munter, voller Energie...Wir hoffen, es geht euch sehr ggut. ich gucke noch gern die Bilder...Die neue Rüde sind sehr schön. Groetjes en gezondeit, Anne-Marie
I


Naam: Marja

10-8-2014 13:54

Hallo Henk en Carla,
Gefeliciteerd met het behalen van 1 uitmuntend voor Rasmus.
Het is jullie weer gelukt, ik had ook niet anders verwacht. Nu op naar een nieuwe uitdaging en proberen weer hogerop te komen. Heel veel plezier en succes met het verder fokken van jullie mooie hondjes.
Groetjes Marja


Naam: Jan en Ans

25-5-2014 22:07

Hallo Carla en Henk,
Hartelijk gefeliciteerd met het geweldige resultaat dat jullie hebben behaald met Rasmus. Wij kijken hier niet vreemd van op, Rasmus is een pracht ventje.
Groeten
Jan, Ans en Jip


Naam: Didier en Irène

17-5-2014 00:19

Hallo Carla en Henk
Al een tijdje niks meer van ons laten horen maar toch alweer proficiat met de zovele mooie pups, dit brengt ons altijd mooie herrineringen op. Vandaag is het al 4 jaar geleden dat onze Grenko geboren werd, het zijn 4 mooie jaren geweest en hopelijk brengt hij ons nog vele mooie jaren, we genieten echt van hem. Geef Grietje een dikke knuffel van ons want ze is ook jarig vandaag he maar zeker de dame ni vergeten die deze twee mooie pups op de wereld gezet heeft ons Doortje, ze zal ook altijd een speciaal plaats in ons hart hebben. En natuurlijk ook groetjes aan jullie . Didier en Irene en een pootje van Grenko


Naam: Jan Ans en Jip

8-2-2014 12:19

Hallo Carla en Henk,
Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van de 5 pupjes. Ze zien er, zoals altijd, perfekt uit.
Ook deze kleine jongetjes en meisjes zullen ongetwijfeld toppertjes worden.
Dikke knuffel voor Fanny.
Groeten
Jan Ans en Jip


<< Vorige

Volgende >>