Langhaarige Zwerg- & Kaninchen Dackelzwinger:

"van de Grensstek"

  Sie sind der 482305. Besucher
Zu Favoriten hinzufügen!

Neuigkeiten19 mei 2024. Het was weer showtime voor Coki en Tina. Beiden hebben deelgenomen aan de 49ste Pinkstershow in Gorinchem. Het behaalde resultaat staat onder showuitslagen bij hun eigen naam onder de showuitslagen.

   

13 april 2024 Coki en Tina hebben vandaag meegedaan aan de Internationale Dogshow Rijnland in Hazerswoude-Dorp.
Het behaalde resultaat staat onder showuitslagen bij hun eigen naam.

   

17 maart 2024 Coki en Tina hebben vandaag meegedaan aan de Show der Kempen in Weelde, België.
Het behaalde resultaat staat onder showuitslagen bij hun eigen file.

   

23-12-2023. Bij de HRV Kerstshow 2023 in Genk hebben zowel Tina van de Grensstek (13 maanden) als Coki van Aztabuene (14 maanden) het Belgisch Jeugd Kampioenschap behaald. Door de SRSH/KMSH is het kampioenschap goedgekeurd voor hen beiden.
(De foto's staan bij hun eigen naam onder foto's.)

   

Wij wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar in goede gezondheid.

   

23-12-2023 Coki en Tina hebben deelgenomen aan de Kerstshow in Genk, België.
Het behaalde resultaat staat onder showuitslagen bij hun eigen file.
Links Tina, rechts Coki

   

28-10-2023. Vandaag hebben Coki en Tina deelgenomen aan de 32ste Lovaniumtrofee in Leuven, België. Het resultaat staat onder hun eigen naam bij showresultaten.
Links is Coki, rechts is Tina.

   

17-9-2023 Tina en Coki hebben voor het eerst mee gedaan aan de tentoonstelling van de Belgische Teckelclub in Dessel, België. Hun behaalde resultaat staat onder hun eigen naam bij showuitslagen.

   

18-3-2023. Vandaag hebben we na een lange tijd afwezig geweest te zijn weer eens deelgenomen aan de tentoonstelling. Lowieke en Petit Suus hadden we ingeschreven voor De Schaal der Kempen welke werd gehouden in Weelde. Hun uitslagen zijn vermeld onder hun eigen naam.
links Lowieke, rechts Petit Suus

   

1-3-2023. Vandaag werden we verrast door de Raad van Beheer. De certificaten van de Winner of Winners werden toegestuurd. In de Dwergklasse zijn: Onze Onyx en Fleur geëindigd op resp. een 32ste en 29ste plaats. Lowieke is geëindigd op een 16de plaats. Petit Suus is in de Kaninchenklasse geëindigd op een 43ste plaats.
Overall zijn we in de dwergklasse geëindigd op een 5de plaats.

   

1-3-2023 Winner of Winners certificaten 2022 van Lowieke en Petit Suus

   

1-3-2023 Winner of Winners 2022 certificaten van Fleur en Onze Onyx.

   

26-5-2022. Lowieke en Petit Suus hebben meegedaan aan de Kampioenschapsclubmatch van de Nederlandse Teckel Club welke gehouden werd in Woudenberg. Hun uitslagen zijn vermeld onder hun eigen naam.
links Lowieke, rechts Petit Suus

   

26-3-2022. Lowieke en Onyx hebben meegedaan aan de Internationale Dogshow KV Rijnland in Hazerswoude-Dorp. In een sterk deelnemersveld hebben ze het heel goed gedaan. Hun uitslagen zijn vermeld onder hun eigen naam.
Lowieke lekker op tafel in de zon. (foto links)
Onyx ligt ook lekker op tafel uit te rusten. (foto rechts)

   

12-9-2021. Fleur heeft haar eerste show gelopen in Dessel. Georganiseerd door de Belgische Teckelclub. Mooi resultaat behaald met een 2 Uitmuntend.

   

Wij wensen iedereen hele fijne Kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond 2021.

   

22 februari 2020. Vandaag was het weer tijd voor de 22e Ambiorixtrofee georganiseerd door de Haspengouwse Kynologen Vereniging in Genk. Dutch Diva en Esmee hebben meegedaan. Diva behaalde het mooie resultaat van een 1e plaats Uitmuntend en kreeg het Reserve CAC. Esmee behaalde een 1e plaats Zeer goed.

   

9-2-2020.Vandaag zijn Dutch Diva en Esmee mee geweest naar de Dogshow Eindhoven 2020 in Venray, georganiseerd door de KC de Kempen. Diva behaalde het mooie resultaat van 1 Zeer Goed. Voor Esmee was het de eerste keer dat ze mee deed met een hondenshow. Haar resultaat was een Uitmuntend 4. Het showresultaat staat bij hun eigen naam. Links Diva met Inge tijdens het showen, rechts Esmee tijdens het showen.

   

15-1-2020. De pups van Aafke zijn met hun nieuwe baasjes mee. De foto's van de pups zijn verplaatst naar de map van Aafke onder nestjes van Aafke.
Wij wensen de nieuwe baasjes van Ozzy, Oscar, Moritz en Heike heel veel geluk met hun nieuwe huisgenootje. Angel blijft bij ons.

   

Op 13 januari 2020 is als laatste Heike van de Grensstek opgehaald en met haar nieuwe baasjes meegegaan. Hell's Angel (roepnaam Angel) blijft bij ons.

Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel geluk met hun nieuwe huisgenootje.

Links Heike, rechts Angel

   

Op 4 januari 2020 zijn Harley van de Grensstek (roepnaam Oscar) en Hugo van de Grensstek (roepnaam Moritz) met hun nieuwe baasjes meegegaan.

Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel geluk met hun nieuwe huisgenootje.
Links Oscar, rechts Moritz.

   

Op 3 januari 2020 is Hertog Jan van de Grensstek (roepnaam Ozzy) met zijn nieuwe baasjes meegegaan.

Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel geluk met hun nieuwe huisgenootje.

   

22-11-2019. De pups van Suus zijn met hun nieuwe baasjes mee. De foto's van de pups zijn verplaatst naar de map van Suus onder nestjes van Suus.
Wij wensen de nieuwe baasjes van Bas en Remco heel veel geluk met hun nieuwe huisgenootje.

   

16-11-2019 Vandaag zijn Fraucke, Etta en Noekie met hun nieuwe baasjes mee gegaan. Fleur blijft bij ons.Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel geluk met hun nieuwe huisgenootje.
De foto's van de pups zijn verplaatst naar de map van Zizi onder nestjes van Zizi.

   

15-9-2019. Vandaag zijn Rasmus, Comtessa Aafke en Dutch Diva mee geweest naar de 40ste Internationale Tentoonstelling in Olen, België, georganiseerd door de Belgische Teckelclub. Diva behaalde het mooie resultaat van 2 U. Hun showresultaat staat bij hun eigen naam. Diva in Olen

   

15-9-2019. Vandaag zijn Rasmus, Comtessa Aafke en Dutch Diva mee geweest naar de 40ste Internationale Tentoonstelling in Olen, België, georganiseerd door de Belgische Teckelclub. Aafke behaalde het mooie resultaat van 2 U met het reserve CAC. Hun showresultaat staat bij hun eigen naam. Aafke in Olen

   

15-9-2019. Vandaag zijn Rasmus, Comtessa Aafke en Dutch Diva mee geweest naar de 40ste Internationale Tentoonstelling in Olen, België, georganiseerd door de Belgische Teckelclub. Hun showresultaat staat bij hun eigen naam. Na 4 jaar niet geshowd te hebben heeft Rasmus een mool resultaat behaald te weten 2 ZG.
Rasmus in Olen.

   

28-8-2019 Foto's van Rasmus na het behalen van zijn BHP 1

   

4-8-2019. We kunnen trots mededelen dat Rasmus is geslaagd voor BHP 1. Met dank aan Ingrid.

   

30-6-2019. Vandaag wederom naar de hondententoonstelling geweest met Comtessa Aafke en Dutch Diva. Het werd georganiseerd door de Haspengouwse Kynologen Vereniging.de 21e Ambiorixtrofee werd gehouden in Genk. Aafke behaalde een Zeer Goed 1e plaats en Diva behaalde een Uitmuntend 1e plaats.Linkerfoto Diva. Rechterfoto Aafke.

   

10-6-2019. Vandaag zijn Aafke en Diva mee geweest naar de 45 Pinkstershow in Venray. Diva behaalde 2Uitmuntend met Reserve CAC en Aafke een 1Uitmuntend met Reserve CAC en een CACIB. Hun showresultaat staat bij hun eigen naam.
Linkerfoto Diva tijdens de show. Rechterfoto Aafke tijdens de show.

   

30-5-2019. Diva is tijdens de show in Wijchen opnieuw gemeten en nu definitief Kaninchenteckel. Haar borstomvang is 26 cm.
Op de foto's Diva tijdens de overmeting

   

30-5-2019. Vandaag zijn Aafke en Diva mee geweest naar de Kampioensclubmatch van de NTC in Wijchen. Diva behaalde een Zeer Goed en Aafke een Zeer Goed 3e plaats. Hun showresultaat staat bij hun eigen naam.
Linkerfoto Diva tijdens de show. Rechterfoto Aafke tijdens de show.

   

17-3-2019. Comtessa Aafke en Dutch Diva hebben meegedaan aan de 46ste Schaal der Kempen in Weelde, België. We zijn super trots op onze meisjes. Aafke behaalde een Uitmuntend 3. Diva behaalde een Uitmuntend 1, Beste jeugdhond en kreeg een Crufts 2020 kwalificatie. Met dank aan Inge voor het voorbrengen van Diva en aan de keurmeester mevrouw Anja Pusch uit Duitsland.

   

1-2-2019. Comtessa Aafke en Dutch Diva hebben meegedaan aan de 42e Internationale Dogshow Eindhoven. Aafke behaalde een Uitmuntend 1, CAC, Beste teef en Best of Breed. Diva behaalde een 2 Zeer Goed. Met dank aan de keurmeester mevrouw Birte Scheel uit Denemarken.
Linker foto Aafke, rechter foto Diva.

   

13-1-2019. Comtessa Aafke en Dutch Diva hebben meegedaan aan de 39ste Grote Prijs van Limburg te Genk, België. Aafke behaalde een Uitmuntend 1, Beste teef en Beste jeugdhond. Helaas in de erering niet geselecteerd. Diva behaalde een Zeer Goed. Met dank aan de zeer vriendelijke, voor hond en mens, keurmeester mevrouw Anca Diana Giura uit Roemenië.

   

10 mei 2018. Vandaag zijn we met Bennie, Brenda en Aafke naar de Kampioenschapsclubmatch van de NTC geweest in Wijchen. Het was een bijzonder geslaagde dag. De uitslagen staan bij hun eigen naam onder showuitslagen.

   

24-9-2017. Vandaag kunnen we onze nieuwe aanwinst Katerinapark Benedict Cumberbatch, roepnaam Bennie, bekend maken. Hij staat bij onze hondjes.
Vandaag hebben hij en Brenda meegedaan aan de clubmatch van de Belgische Teckelclub in Olen, België. Hun resultaat staat vermeld bij hun eigen naam.

   

7-2-2017. De foto's van de pups van Umsa zijn verplaatst naar de map van haar onder nestjes van Umsa.

   

Vanaf 28 april 2016 zijn wij officieel erkend leerbedrijf.

   

17-8-2014. Nieuwe foto's toegevoegd bij Suus en Rasmus. Met dank aan Wil Nicasie.
Suus links, Rasmus rechts.

   

20-8-2013. Vandaag het certificaat binnen gekregen van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus die Rasmus de titel van BELGISCHE JEUGDKAMPIOEN 2013 hebben toegekend.