Miniature- & Kaninchen Longhaired Dachshundsbreeder:

"van de Grensstek"

  You are the 331252th visitor
Add to favourites

News30-6-2019. Vandaag wederom naar de hondententoonstelling geweest met Comtessa Aafke en Dutch Diva. Het werd georganiseerd door de Haspengouwse Kynologen Vereniging.de 21e Ambiorixtrofee werd gehouden in Genk. Aafke behaalde een Zeer Goed 1e plaats en Diva behaalde een Uitmuntend 1e plaats.Linkerfoto Diva. Rechterfoto Aafke.

   

10-6-2019. Vandaag zijn Aafke en Diva mee geweest naar de 45 Pinkstershow in Venray. Diva behaalde 2Uitmuntend met Reserve CAC en Aafke een 1Uitmuntend met Reserve CAC en een CACIB. Hun showresultaat staat bij hun eigen naam.
Linkerfoto Diva tijdens de show. Rechterfoto Aafke tijdens de show.

   

30-5-2019. Diva is tijdens de show in Wijchen opnieuw gemeten en nu definitief Kaninchenteckel. Haar borstomvang is 26 cm.
Op de foto's Diva tijdens de overmeting

   

30-5-2019. Vandaag zijn Aafke en Diva mee geweest naar de Kampioensclubmatch van de NTC in Wijchen. Diva behaalde een Zeer Goed en Aafke een Zeer Goed 3e plaats. Hun showresultaat staat bij hun eigen naam.
Linkerfoto Diva tijdens de show. Rechterfoto Aafke tijdens de show.

   

12 mei 2019. De pups van Umsa en Bennie zijn inmiddels uitgevlogen en met hun nieuwe baasjes mee naar huis. Esmee foto hieronder) blijft bij ons. Wij wensen allen nieuwe baasjes veel geluk met hun nieuwe huisgenootje. De foto's zijn geplaatst onder Umsa, nestjes van Umsa.

   

9-5-2019. De pups van Umsa en Bennie zijn inmiddels uitgevlogen. De tijd is heel snel voorbij gegaan. Wij wensen alle nieuwe baasjes heel veel geluk met hun nieuwe huisgenootje.
Op de foto's nog even samen spelen.

   

29-4-2019. Morgen worden de pups van Umsa en Bennie alweer 8 weekjes oud. Het gaat snel allemaal.
Umsa (linker foto). We zijn alweer flink gegroeid rechter foto)

   

23-4-2019. De pups zijn nu 7 weekjes oud.Lekker buiten eten. (foto links). Foto rechts Umsa met de pups.

   

16-4-2019. De pups van Umsa en Bennie zijn nu 6 weekjes oud geworden. Ze zijn inmiddels gechipt en ingeënt en allemaal goed nagekeken door de dierenarts en allemaal zijn ze super gezond.

Met 6 weekjes lekker binnen en buiten spelen links)en na het spelen is het goed rusten (rechts)

   

9-4-2019. De pups van Umsa en Bennie zijn vandaag 5 weekjes oud geworden. Ze lopen al volop buiten en spelen gezellig samen met de andere hondjes.
Links op de foto de pups lekker buiten. Rechts op de foto Umsa is de pups buiten aan het voeden.

   

2-4-2019. Vandaag zijn de pups van Umsa en Bennie 4 weekjes oud geworden. Op de linker foto de pups met hun naam eronder. Op de andere foto houden mamma Umsa (achteraan) en pappa Bennie een oogje in het zeil terwijl de pups lekker slapen na het spelen.

   

26-3-2019. We zijn 3 weekjes oud geworden. We groeien goed en zijn al lekker veel buiten de bench. We krijgen veel puppybezoek en worden veel geknuffeld door onze toekomstige baasjes.

   

19-3-2019 De pups van Umsa en Bennie zijn nu 2 weekjes oud.

   

17-3-2019. Comtessa Aafke en Dutch Diva hebben meegedaan aan de 46ste Schaal der Kempen in Weelde, België. We zijn super trots op onze meisjes. Aafke behaalde een Uitmuntend 3. Diva behaalde een Uitmuntend 1, Beste jeugdhond en kreeg een Crufts 2020 kwalificatie. Met dank aan Inge voor het voorbrengen van Diva en aan de keurmeester mevrouw Anja Pusch uit Duitsland.

   

13-3-2019. De eerste week van Umsa en haar pups.
Alle pups zijn gereserveerd.

   

5-3-2019. Vandaag zijn de pups van Umsa en Bennie geboren. Het zijn 3 reutjes en 2 teefjes. Umsa en haar pups doen het heel goed en zijn heel tevreden.

   

1-2-2019. Comtessa Aafke en Dutch Diva hebben meegedaan aan de 42e Internationale Dogshow Eindhoven. Aafke behaalde een Uitmuntend 1, CAC, Beste teef en Best of Breed. Diva behaalde een 2 Zeer Goed. Met dank aan de keurmeester mevrouw Birte Scheel uit Denemarken.
Linker foto Aafke, rechter foto Diva.

   

13-1-2019. Comtessa Aafke en Dutch Diva hebben meegedaan aan de 39ste Grote Prijs van Limburg te Genk, België. Aafke behaalde een Uitmuntend 1, Beste teef en Beste jeugdhond. Helaas in de erering niet geselecteerd. Diva behaalde een Zeer Goed. Met dank aan de zeer vriendelijke, voor hond en mens, keurmeester mevrouw Anca Diana Giura uit Roemenië.

   

29-12-2018. Vandaag is helaas Vanya vredig ingeslapen.

   

10 mei 2018. Vandaag zijn we met Bennie, Brenda en Aafke naar de Kampioenschapsclubmatch van de NTC geweest in Wijchen. Het was een bijzonder geslaagde dag. De uitslagen staan bij hun eigen naam onder showuitslagen.

   

1 april 2018. Diva blijft bij ons en springt haar nieuwe toekomst tegemoet.
De foto's zijn geplaatst onder Suus, nestjes van Suus.

   

31 maart 2018 is Dirk uitgevlogen en met zijn nieuwe baasjes meegegaan naar Rotterdam. En op 1 april 2018 is ook Daisy uitgevlogen en met haar nieuwe baasjes meegegaan naar Moordrecht.
Links Dirk, rechts Daisy.
Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel geluk met hun nieuwe huisgenootje.

   

4-2-2018. Comtessa Aafke blijft lekker bij ons en heeft iedereen mee uitgezwaaid samen met mamma Umsa.links Comtessa Aafke, rechts Umsa.
De foto's van de pups van Umsa zijn verplaatst naar de map van haar onder nestjes van Umsa.

   

4-2-2018. Vandaag is Comtessa Caatje opgehaald door haar nieuwe baasjes Maarten, José, Emma, Siebe en Jochem. Maar ook Comte Charly is opgehaald door zijn nieuwe baasjes Marlies en Jean. Wij wensen alle nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier met hun nieuwe huisgenootje.
Links Comtessa Caatje, rechts Comte Charly

   

2-2-2018. Vandaag is Comtessa Dusty opgehaald door haar nieuwe baasje Dieneke en Alfred. Wij wensen hun heel veel geluk met hun nieuwe huisgenootje.

   

24-9-2017. Vandaag kunnen we onze nieuwe aanwinst Katerinapark Benedict Cumberbatch, roepnaam Bennie, bekend maken. Hij staat bij onze hondjes.
Vandaag hebben hij en Brenda meegedaan aan de clubmatch van de Belgische Teckelclub in Olen, België. Hun resultaat staat vermeld bij hun eigen naam.

   

7-2-2017. De foto's van de pups van Umsa zijn verplaatst naar de map van haar onder nestjes van Umsa.

   

Vanaf 28 april 2016 zijn wij officieel erkend leerbedrijf.

   

17-8-2014. Nieuwe foto's toegevoegd bij Suus en Rasmus. Met dank aan Wil Nicasie.
Suus links, Rasmus rechts.

   

20-8-2013. Vandaag het certificaat binnen gekregen van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus die Rasmus de titel van BELGISCHE JEUGDKAMPIOEN 2013 hebben toegekend.