Langharige Dwerg- & Kaninchen Teckelkennel:

"van de Grensstek"

  U bent de 324159ste bezoeker
Toevoegen aan favorieten
Op 5 maart 2019 zijn de pups van Umsa en Bennie geboren. Zie nieuws.

Nieuws17-3-2019. Comtessa Aafke en Dutch Diva hebben meegedaan aan de 46ste Schaal der Kempen in Weelde, België. We zijn super trots op onze meisjes. Aafke behaalde een Uitmuntend 3. Diva behaalde een Uitmuntend 1, Beste jeugdhond en kreeg een Crufts 2020 kwalificatie. Met dank aan Inge voor het voorbrengen van Diva en aan de keurmeester mevrouw Anja Pusch uit Duitsland.

   

13-3-2019. De eerste week van Umsa en haar pups.
Alle pups zijn gereserveerd.

   

5-3-2019. Vandaag zijn de pups van Umsa en Bennie geboren. Het zijn 3 reutjes en 2 teefjes. Umsa en haar pups doen het heel goed en zijn heel tevreden.

   

1-2-2019. Comtessa Aafke en Dutch Diva hebben meegedaan aan de 42e Internationale Dogshow Eindhoven. Aafke behaalde een Uitmuntend 1, CAC, Beste teef en Best of Breed. Diva behaalde een 2 Zeer Goed. Met dank aan de keurmeester mevrouw Birte Scheel uit Denemarken.
Linker foto Aafke, rechter foto Diva.

   

13-1-2019. Comtessa Aafke en Dutch Diva hebben meegedaan aan de 39ste Grote Prijs van Limburg te Genk, België. Aafke behaalde een Uitmuntend 1, Beste teef en Beste jeugdhond. Helaas in de erering niet geselecteerd. Diva behaalde een Zeer Goed. Met dank aan de zeer vriendelijke, voor hond en mens, keurmeester mevrouw Anca Diana Giura uit Roemenië.

   

29-12-2018. Vandaag is helaas Vanya vredig ingeslapen.

   

10 mei 2018. Vandaag zijn we met Bennie, Brenda en Aafke naar de Kampioenschapsclubmatch van de NTC geweest in Wijchen. Het was een bijzonder geslaagde dag. De uitslagen staan bij hun eigen naam onder showuitslagen.

   

1 april 2018. Diva blijft bij ons en springt haar nieuwe toekomst tegemoet.
De foto's zijn geplaatst onder Suus, nestjes van Suus.

   

31 maart 2018 is Dirk uitgevlogen en met zijn nieuwe baasjes meegegaan naar Rotterdam. En op 1 april 2018 is ook Daisy uitgevlogen en met haar nieuwe baasjes meegegaan naar Moordrecht.
Links Dirk, rechts Daisy.
Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel geluk met hun nieuwe huisgenootje.

   

4-2-2018. Comtessa Aafke blijft lekker bij ons en heeft iedereen mee uitgezwaaid samen met mamma Umsa.links Comtessa Aafke, rechts Umsa.
De foto's van de pups van Umsa zijn verplaatst naar de map van haar onder nestjes van Umsa.

   

4-2-2018. Vandaag is Comtessa Caatje opgehaald door haar nieuwe baasjes Maarten, José, Emma, Siebe en Jochem. Maar ook Comte Charly is opgehaald door zijn nieuwe baasjes Marlies en Jean. Wij wensen alle nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier met hun nieuwe huisgenootje.
Links Comtessa Caatje, rechts Comte Charly

   

2-2-2018. Vandaag is Comtessa Dusty opgehaald door haar nieuwe baasje Dieneke en Alfred. Wij wensen hun heel veel geluk met hun nieuwe huisgenootje.

   

24-9-2017. Vandaag kunnen we onze nieuwe aanwinst Katerinapark Benedict Cumberbatch, roepnaam Bennie, bekend maken. Hij staat bij onze hondjes.
Vandaag hebben hij en Brenda meegedaan aan de clubmatch van de Belgische Teckelclub in Olen, België. Hun resultaat staat vermeld bij hun eigen naam.

   

7-2-2017. De foto's van de pups van Umsa zijn verplaatst naar de map van haar onder nestjes van Umsa.

   

Vanaf 28 april 2016 zijn wij officieel erkend leerbedrijf.

   

17-8-2014. Nieuwe foto's toegevoegd bij Suus en Rasmus. Met dank aan Wil Nicasie.
Suus links, Rasmus rechts.

   

20-8-2013. Vandaag het certificaat binnen gekregen van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus die Rasmus de titel van BELGISCHE JEUGDKAMPIOEN 2013 hebben toegekend.