Langharige Dwerg- & Kaninchen Teckelkennel:

"van de Grensstek"

  U bent de 401434ste bezoeker
Toevoegen aan favorieten

GastenboekHieronder vindt u ons gastenboek.
Klik hier om uw bericht toe te voegen.


Naam: Woefie van de Grensstek

1-7-2015 21:24

Hallo Carla en Henk,
Van harte gefeliciteerd met de 1U die Rasmus afgelopen zondag in Genk heeft behaald. Woefie kan met recht trots op zijn mooie papa zijn.
Groetjes, Elsbeth & Woefie.


Naam: Didier & Irène

3-5-2015 11:27

Hallo Carla en Henk,
Proficiat met de nieuwe pups, ze hebben dat weer goed gedaan. Al weer een paar mensen die jullie kunnen gelukkig maken met zulke mooie pups, wij zijn uiteraard weer fier op ons Doortje daar blijven wij wel een speciale band mee hebben. Grenko maakt het goed, het is niet te geloven dat hij deze maand al 5jaar wordt maar wel hele mooie jaren waar hij ons heel veel mooie momenten heeft gegeven en ons heel gelukkig maakt, wij genieten nog steeds heel veel van hem en hopelijk mogen wij dat nog vele jaren doen !!!! Wij zullen zeker dit jaar nog langs komen met hem maar laten het altijd weten wanneer kijken of dat voor jullie past.

Groetje van Didier & Irene
En een dikke poot van Grenko!!


Naam: Jip van de Grensstek

25-4-2015 23:18

Hallo Carla en Henk,
Wederom van harte gefeliciteerd, nu met de geboorte van de pupjes van Nikita en Rasmus. Ook deze twee hebben perfekt hun best gedaan. Ook nu weer prachtige pupjes! Succes en geniet ervan!
Groeten
Jan, Ans en Jip


Naam: Marja Aarts

25-4-2015 17:11

Hallo Henk en Carla,

Zo, ik heb even jullie pups bekeken op de site van jullie.
Ze zien er weer prachtig uit.
En aan de buikjes te zien doen ze het ook erg goed.
De moedertjes doen het toch maar weer, en zien er goed uit.
Heel veel plezier en succes met de opvoeding van deze geweldige pups


Naam: Jip van de Grensstek

22-4-2015 22:00

Hi Carla en Henk,
Hiermede willen wij jullie van harte feliciteren met de geboorte van deze 5 prachtige pupjes. Doortje en Rasmus hebben goed werk geleverd!
Heel veel succes met dit vijftal!
Groeten
Jan, Ans en JIP


Naam: anne matthijssen

9-4-2015 12:07

graag wil ik mijn teckel kaninchen laten dekken. Enkle weken geleden is er een bij ons overleden door . ouderdom.vandaar nu een hondeje van mijn eigen teefje,graag informatie. ik wil geaag een rode. Onze mistie is 4 dagen loops nu


Naam: Familie Bloemen

1-4-2015 08:16

Hallo Henk en Carla,
Wat zijn we nog steeds trots en blij met onze Floris.
5 mei wordt Floris al weer 3 jaar.
Iedere dag beleven we veel plezier met ons lieve teckeltje.
We hopen dan ook dat onze Floris nog lang aan ons verbonden blijft.
Nogmaals bedankt Henk en Carla.

Familie Bloemen.


Naam: Didier en Iréne

11-1-2015 23:33

Dag Henk en Carla
Eerst en vooral wensen wij jullie veel geluk voor 2015 en zeker ook een goede gezondheid. Wat zijn de pups van Grietje toch weer schattig, dat brengt altijd weer mooie herinneringen op en het is niet te geloven hoe groot die gelijkenis is tussen broer en zus, Grietje en Grenko worden al bijna 5jaar , niet te geloven, we hebben toch zoveel plezier van hem , hij doet het heel goed , echt een voorbeeld hondje met af en toe zotte streken :-). We zullen dit jaar zeker nog eens langs komen met hem , hij ziet jullie ook graag terug hé , hij is altijd als eerste binnen bij jullie, wij telefoneren wel even om te zien of het past he. Groetje uit Tongeren en een dikke poot van onze deugniet Grenko :-)


Naam: Zietz-Nicolas Anne-Marie

12-9-2014 06:56

Good morning! cara get´s sehr gut, sie ist gesund und ein fröhlicher Hund. Sie liebt alle Rüde! Der Septmeber hier an der Küste ist warm und sonnig, ein Traum! Cara wird 7 Jahre am 13.09 und Peggy 7 auch am 24.09 !Die beide Hündinnen sind unzertrennlich!
Wir sind noch euch sehr dankbar für die wundervolle Cara...Ich war sehr krank und 10 Wochen im Krankenhaus, jetzt bin ich wieder ganz gesund und munter, voller Energie...Wir hoffen, es geht euch sehr ggut. ich gucke noch gern die Bilder...Die neue Rüde sind sehr schön. Groetjes en gezondeit, Anne-Marie
I


Naam: Marja

10-8-2014 13:54

Hallo Henk en Carla,
Gefeliciteerd met het behalen van 1 uitmuntend voor Rasmus.
Het is jullie weer gelukt, ik had ook niet anders verwacht. Nu op naar een nieuwe uitdaging en proberen weer hogerop te komen. Heel veel plezier en succes met het verder fokken van jullie mooie hondjes.
Groetjes Marja


<< Vorige

Volgende >>